Ethernet Connection Requires Reset After Each Cold-Boot

New Home 2019 Forums Quantum Byte Ethernet Connection Requires Reset After Each Cold-Boot

Viewing 4 reply threads
  • Author
    Posts
    • #2699
      DaveK
      Guest

      When I boot my new QB (with Windows 10), the ethernet connection fails to work until it is reset manually. This does not happen when I do a warm-boot. Any suggestions on how to either change settings, or find a newer driver that won’t have this problem?

      It isn’t “hard” to do the reset, but It’s really a pain to do it each time the power flickers off (a chronic problem here).

    • #2703
      DaveK
      Guest

      An update…

      Thanks to Azulle Support!

      I was able to download the driver package and update it, which fixed the problem. It has a “setup” script that installs the driver update(s), and that did the trick. I did try doing a simple, manual update of the driver package, but kept getting the message that it was already the most recent version. Perhaps this was actually a rollback?

      Whatever… the update worked, and now I’ll be able to finish setting up this little box for my dear Mother to use for light-duty internet surfing.

    • #2704
      Sam
      Participant

      Thanks for the feedback, Dave. Have a good one.

    • #2721
      Matt
      Guest

      I have the same exact issue. Please let me know how I can correct this error as soon as possible. Thank you.

    • #2723
      Cris
      Member

      Hello guys,

      So that everyone who’s experiencing this issue is directed to the link, please download the install script and driver here: ftp://70.35.206.127/Software/Drivers/Access%20and%20Byte/AX88772C_772B_772A_772_Win10_v3.18.1.0_Drivers_Setup_v1.0.0.0.zip

Viewing 4 reply threads

You must be logged in to reply to this topic.

Login here

Register here